deze-reunie-van-the-sisterhood-of-the-traveling-pants-van-afgelopen-weekend-wil-je-even-zien-279262
©Marion Curtis/StarPix for Warner Bros/Shutterstock/ANP

Als je The Sisterhood of the Traveling Pants nog nooit hebt gezien, dan mis je wat. De filmklassieker uit 2005, gebaseerd op de reeks jeugdromans van Ann Brashares, volgt vier beste vriendinnen – Bridget (Blake Lively), Carmen (America Ferrera), Lena (Alexis Bledel) en Tibby (Amber Tamblyn) – terwijl ze op een zomer elk een avontuur beleven… maar met elkaar verbonden blijven door een spijkerbroek die ze allemaal op magische wijze passen. Het is een hartverwarmend verhaal over de hechte vriendschapsbanden. Nog ontroerender? Achttien jaar later heeft het kwartet van sterren uit de film net een reünie gehad.

Reünie The Sisterhood of the Traveling Pants

Dit weekend kwamen Lively, Tamblyn en Bledel allemaal naar een Barbie-evenement om hun voormalige castgenoot Ferrera te steunen, die meespeelt in de film van Greta Gerwig. “Sommige weken zijn voor de man in je leven. Sommige weken zijn voor de vrouwen”, schreef Lively op Instagram, waar ze een lieve foto deelde van de vier actrices knuffelend op een bank. “Ik ken [Ferrera] al 20 jaar, sinds ik 16 was. […] Broek = liefde. Hou van je zussen.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Ferrera postte ook enkele video’s van de groep op het Barbie-evenement, waar Lively, Tamblyn en Bledel allemaal roze tinten droegen. “Ik hou van deze vrouwen met heel mijn hart”, schreef Ferrera bij de post over de reünie van The Sisterhood of the Traveling Pants.

En wij ook! Maar betekent dit dat we ooit een deel drie van de film krijgen? In het land van Hollywood is alles mogelijk. We kruisen elke vinger en teen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door America Ferrera (@americaferrera)