kijk-binnen-in-de-compleet-vernieuwde-burberry-winkel-in-amsterdam-275656
©Burberry

Voor wie het gemist heeft: de Burberry-winkel aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam is in een nieuw jasje gestoken. De boetiek in de hoofdstad vierde onlangs haar heropening. Het oude ontwerp heeft plaatsgemaakt voor een strak en licht design dat de klassieke stijl van het Britse modehuis weerspiegelt.

Vernieuwde Burberry-winkel in Amsterdam

In de vernieuwde Burberry-winkel in Amsterdam kunnen liefhebbers van het merk momenteel terecht voor de huidige herfst/winter 2023-collectie (voor zowel vrouwen als mannen) en accessoires, ontworpen door creative director Daniel Lee. Ook zijn er – speciaal voor de aankomende feestdagen – verschillende stukken verkrijgbaar uit de holidaycampagne van het modehuis.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dit seizoen tonen de etalages van de boetiek een Brits tuintafereel, compleet met lampen, bankjes en Victoriaanse balustrades die versierd zijn met de bekende Burberry-ruit. Binnen zien we veel wit en beige, lichthouten tafels, spiegels en toonbanken, en groene fluwelen zitmeubels met een groot vloerkleed in dezelfde tint.

Shop-in-shops

Naast de vernieuwde winkel in de P.C. Hooftstraat heropent Burberry ook twee shop-in-shops in de Bijenkorf in Amsterdam. De shop voor herenmode is sinds 13 november geopend en de shop voor damesmode en accessoires is vanaf 6 december te bezoeken.

Bekijk hieronder de beelden van de vernieuwde Burberry-winkel in Amsterdam.