cardi-b-bloeide-helemaal-op-bij-de-marc-jacobs-show-in-new-york-304629
©Getty Images

Deze week kwam een divers publiek bijeen in de New York Public Library voor de herfst/winter 2024-show van Marc Jacobs. Veel looks van beroemdheden waren een eerbetoon aan Jacobs’ meer dan veertigjarige carrière – en velen verschenen dan ook in de bekende Kiki-laarzen van de ontwerper. Maar het was de bloemenpracht van Cardi B die onze aandacht opeiste.

Cardi B bij de show van Marc Jacobs

Voor de show van Marc Jacobs kleedde Cardi B zich als een reusachtige bloemenbol in een volumineuze jurk bedekt met viooltjes in het lichtgeel, okergeel en alle tinten paars. Om de luchtigheid te vergroten was de jurk versierd met struisvogelveren die de meeldraden van bloemen nabootsten.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De look was heel anders dan die van andere gasten. Zo droeg Lourdes Leon een zwarte mini-jurk met cut-outs en actrice Talia Ryder een kanten slipdress. Toch voegde ook Cardi enkele kenmerkende Marc Jacobs-elementen aan haar look toe. Passend bij het geel in haar jurk droeg ze een ondoorzichtige, kanariegele panty, die ook paste bij haar doorschijnende gele zonnebril. En geen enkele look is compleet zonder een paar Kiki’s. Cardi trok de torenhoge platforms in het wit aan. Het is een ware uitdaging om hier op te lopen, maar er is niets wat de rapper niet kan.

cardi b marc jacobs
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.