dankzij-celine-dion-staat-deze-rok-hoog-op-onze-verlanglijst-304367
©Getty Images

Céline Dion is terug! Samen met haar zoon René-Charles ging de zangeres over de rode loper voor de première van haar documentaire I Am: Céline Dion. Voor de gelegenheid koos ze voor een smetteloze outfit, inclusief een trendy item van het moment: de lange rok.

Documentaire Céline Dion

We hebben vol ongeduld gewacht op de dag dat de Canadese na een hevige strijd eindelijk de overhand zou krijgen op het stiff-person-syndroom. Twee jaar geleden trok ze zich terug uit de muziekscène en annuleerde ze een reeks concerten en optredens. De geliefde diva vecht met bewonderenswaardige vastberadenheid om terug te keren op het podium. Dit onthult ze in haar intieme documentaire.

Lange rok

Na een onverwachte verschijning bij de Grammy Awards in februari stond ze op de cover van Vogue France in mei 2024. En nu bezocht Céline Dion de première van haar documentaire in Lincoln Center’s Alice Tully Hall in New York. De zangeres zag er stralend uit op de rode loper van het evenement. Ze koos voor een volledig witte outfit: een blouse met een lavaliere kraag en een zijdeachtige maxirok.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Deze look lijkt favoriet te zijn bij Dion, want op 28 juni koos ze voor dezelfde aanpak. Céline Dion woonde een nationaal sportevenement bij in Montreal. De superster verscheen toen in een witte blouse met korte mouwen in combinatie met een lange rok van Gucci met bijpassende riem. Door haar look staat de lange rok bovenaan ons verlanglijstje. Of het nu in crêpe, satijn of denim is, dit tijdloze kledingstuk verlengt de benen en flatteert je look. In monochroom is het effect gegarandeerd.

Céline Dion rok witte look
©Getty Images