christina-aguileras-surrealistische-minirok-met-mondprint-is-een-echte-aandachtstrekker-272198
©ANP

Meestal is een rok een goed, neutraal basisitem in je garderobe om op voort te bouwen. Maar niet als je Christina Aguilera heet. De popzangeres staat erom bekend surrealistisch statementrokken te dragen die gewaagder zijn dan de standaard mini- of maxi-stijl. Afgelopen zomer droeg ze bijvoorbeeld een Namilia-rok die de vorm had van een Hermès Birkin-tas (inclusief riempjes en zakken!). Begin deze week zette Christina Aguilera haar liefde voor avant-gardistische kledingstukken voort met een gloednieuwe rok van Diesel. Eentje die gegarandeerd voor een glimlach op je gezicht zorgt.

Christina Aguilera in rok van Diesel

Tijdens een bezoek aan Los Angeles voor Jimmy Kimmel Live stapte Christina Aguilera naar buiten in een korte rok met een grote mond erop. Net als een levensechte glimlach trekt het kledingstuk meteen je aandacht. Je kunt er niet van wegkijken, of je het nu leuk vindt of niet. En Aguilera heeft het opvallende stuk op de juiste manier gestyled: met strakke zwarte items zoals een leren jas, een cropped hoodie en een paar dijhoge leren laarzen. Stuk voor stuk zorgden die items ervoor dat haar unieke rok in de spotlight kwam te staan.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het is zeker een moderisico, maar wel een die brutaal is; Aguilera neemt zichzelf overduidelijk niet al te serieus. Maar of de zangeres met de look ook een trend zet, is nog maar de vraag.

Christina Aguilera draagt rok van Diesel met print van een mond
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.