dua-lipa-channelt-barbie-en-gaat-voor-een-lange-doorschijnende-jurk-in-een-weekend-261116
©ANP

Het is duidelijk dat Dua Lipa vaker Barbie als stijlinspiratie neemt. Dit weekend was geen uitzondering. De Dance the Night-zangeres plaatste zondag een Instagram-bericht met als caption ‘Come on Barbie let’s go party’, samen met een reeks foto’s van een nieuwe op Barbie-geïnspireerde outfit. Vervolgens arriveerde de 27-jarige popster op de met sterren bezaaide roze loper van de filmpremière in Los Angeles in haar versie van Movie Premiere Barbie – inclusief een roze cabriolet. Hieronder alle beelden.

Dua Lipa is een real life-Barbie

De 27-jarige zangeres toonde zondag in een reeks foto’s op Instagram haar volledig roze outfit. Op de foto’s is te zien hoe Lipa poseerde op een balkon omringd door palmbomen, terwijl ze een roze fluwelen mini-jurk droeg met een diep decolleté en metalen ringetjes. Haar Barbie-achtige look werd afgemaakt met een paar dij-hoge, felroze, geweven leren laarzen van Bottega Veneta.

Lipa combineerde haar opvallende outfit met een zilveren tas van Bottega Veneta, een selectie stijlvolle zilveren oorbellen en felrode nagels. Ze maakte ook optimaal gebruik van de balkonruimte voor de geïmproviseerde fotoshoot. Het enige juist onderschrift is dan ook: ‘Come on Barbie let’s go party 💞🌴’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)

Barbie-première 

Lipa (die de rol van zeemeermin-Barbie speelt in de film) trakteerde ons in hetzelfde weekend op een coole naked dress. Nadat ze bovenstaand bericht plaatste, verscheen ze tijdens de première van de Barbie-film in een lange, zilveren kettingjurk van Bottega Veneta met een vierkante halslijn. De popster droeg de volledig doorschijnende jurk over een bijpassende string. Ze maakte de look af met een eenvoudige diamanten halsketting, zilveren hakken en oorbellen.

Barbie world premiere
©ANP