editors-pick-5-partylooks-op-de-wishlist-van-hoofdredacteur-yeliz-233777

Het feestseizoen laat Vogue’s hoofdredacteur Yeliz Çiçek nooit aan haar voorbijgaan. Ze pakt graag uit met een grande kerstdiner thuis, een feestje hier en daar, en natuurlijk een spetterende New Year’s Eve. Daarbij horen natuurlijk de mooiste partylooks.

De favoriete partylooks van Yeliz

“Ik schaf eens per jaar een jurk aan met een Gerard Joling-gehalte, oftewel: met veel glitters, veters of strikken. Dat doe ik al jaren, waardoor ik een heuse feestkast heb opgebouwd, bestaande uit jurken voor elk soort feestje. Vriendinnen komen geregeld in mijn kast neuzen om er eentje te lenen. Dat moedig ik dan ook graag aan, want ik ben een groot voorstander van sharing closets. Ook van het duiken in de oude doos, om te zien wat in de decembermaand nog gerust voor de zoveelste keer aangetrokken kan worden.”

Ontdek hieronder de favoriete partylooks van hoofdredacteur Yeliz.

Chocolaatje

“Innovation Stories is een exclusieve lijn van H&M, waarbij vakmanschap en high fashion centraal staan. De collectie – die vanaf 8 december te koop is – is net wat spannender en uitgesprokener dan we van H&M gewend zijn. Dit chocoladebruine pak is perfect voor een office party.”

H&M pak
©H&M
1/5
Native Share

H&M

Te leen

“Het Nederlandse platform Circle Closet doet aan sharing closets op grote schaal. Ze hebben een breed aanbod feestjurken, die je kan lenen voor een avond. Wel vaker werden dit soort platforms in Nederland gelanceerd, maar de selectie van Circle Closet is de beste tot nu toe, als je het mij vraagt.”

Partylook van Alice + Olivia
©Circle Closet
2/5
Native Share

Alice + Olivia via Circle Closet

Slippertje

“Deze slipdress van Bottega Veneta staat bovenaan mijn verlanglijst sinds ik ‘m voor het eerst op de catwalk zag. Voor in de toekomst ook perfect voor een zomerbruiloft.”

Een van Yeliz' favoriete partylooks van Bottega Veneta
©Mytheresa
3/5
Native Share

Bottega Veneta via Mytheresa

Short story

“De jurken van David Koma zijn supersexy. Vaak met cut-outs en ultrakort, om de benen goed te kunnen showen. Het liefst met een paar torenhoge hakken, om het extra sexy en vrouwelijk te maken.”

Partylook van David Koma
©Zalando
4/5
Native Share

David Koma via Zalando

Geknipt

“Ja, sorry not sorry, maar een little black dress blijft toch wel echt het perfecte stuk voor elk moment en elk feest. Deze van Christopher Esber heeft een sexy cut-out bij de heup, zodat het niet te keurig wordt.”

Christopher Esber jurk
©Mytheresa
5/5
Native Share

Christopher Esber via Mytheresa