inspiratie-voor-je-werkgarderobe-nodig-vogues-yeliz-deelt-haar-ultieme-kantoorlooks-212190

Vogue’s hoofdredacteur Yeliz mocht vorige week op een spectaculaire locatie, hoog in de lucht tijdens New York Fashion Week de nieuwe collectie van COS bekijken, en was aangenaam verrast. De collectie zit vol met perfecte officewear pieces, van het perfecte wollen pak tot een nieuwe variant van de little black dress. En het beste van alles? Alle stukken zijn ook nog eens betaalbaar.

Inspiratie voor je werkgarderobe

Tussen de shows van Amerikaanse modehuizen door presenteerde ook het Zweedse modelabel COS een nieuwe collectie. Voor de show werd de vijftiende verdieping gekozen van het Starrett-Lehigh Building in New York. Design director Karins Gustafsson: “Bij COS draait het om investeren in design voor de toekomst. De design-, buying-, architectuur- en interieurteam zijn constant op zoek naar inspiratie.”

Dat was te zien, want niet alleen de collectie gooide hoge ogen; ook de locatie was een van de adembenemendste van de week. Met uitzicht op de Hudson en de skyline van New York werd een collectie met perfecte officewear pieces getoond. De taloired suit, in neutrale kleuren als eigeel, muisgrijs en zwart. De little black dress, gedragen over een pantalon (stijltip!). Een wollen mantelpak met korte rok. Stuk voor stuk nieuwe klassiekers, waarmee je aan die basisgarderobe kunt bouwen.

Yeliz deelt haar favoriete kantoorlooks

Hier mijn vijf favoriete looks, voor elke dag een. De collectie is een zogenaamd see now, buy now-collectie, en is nu verkrijgbaar in de online boetiek.

Maandag

Begin de maandag altijd met een pak dat lekker zit, om alle meetings te killen.

Cos kantoorlook maandag
©Cos
1/5
Native Share

Dinsdag

Closing the deal-look, met een blazer en lange rok.

Cos kantoorlook dinsdag
©Cos
2/5
Native Share

Woensdag

Kleurrijke look met iets meer persoonlijkheid voor alle koffieafspraken.

Cos kantoorlook woensdag
©Cos
3/5
Native Share

Donderdag

De little black dress waarin je zo naar een zakendiner rolt.

Cos kantoorlook donderdag
©Cos
4/5
Native Share

Vrijdag

Casual vrijdag in een minimalistische look.

Cos kantoorlook vrijdag
©Cos
5/5
Native Share