emma-watson-draagt-haar-skinny-jeans-naar-coutureweek-in-parijs-215833
©ANP

Coutureweek in Parijs is in volle gang. Van prachtig bewerkte jurken tot conceptuele, hypermoderne kledingstukken van de meest waanzinnige stoffen: zowel op als naast de catwalk komen theatrale momenten voorbij. Neem bijvoorbeeld showganger Emma Watson, die een streetstyle-draai geeft aan high fashion bij de show van Schiaparelli.

Emma Watson bij Schiaparelli

De 32-jarige actrice woont de herfst/winter 2022 coutureshow van Schiaparelli bij in een eye-catching ensemble, dat de perfecte mix is van een luxe en streetwear. Het opvallende item dat ze draagt, is een zwarte blazer met krachtige schouders en monumentale revers. Het stuk was onderdeel van de openinglook van Schiaparelli’s lente/zomer 2022 couturecollectie. Om de dramatische blazer in balans te brengen, draagt Watson een fris wit overhemd met een kraag, een grijze skinny jeans en een paar zwarte leren Dr. Martens Chelsea boots.

De moderne couturelook

Voor de moderne coutureklant gaat het meer om het bezitten van perfect passende stukken, dan om het maken van een statement met een volumineuze jurk – al is zo’n look nog steeds uitzonderlijk te noemen, als het bij de sfeer past. Door haar grillige Schiaparelli te combineren met alledaagse items, maakt Emma haar couturelook even draagbaar als aandachttrekkend.

Emma Watson bij Schiaparelli
©ANP
©Pascal Le Segretain/Getty Images
Rina Sawayama, Hunter Schafer en Emma Watson front row bij Schiaparelli

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.