meer-supermodel-dan-gisele-bundchen-in-leer-van-top-tot-teen-wordt-het-niet-286181
©Getty Images

In de modewereld heb je modellen, en je hebt legendarische supermodellen. Gisele Bündchen is een iconisch figuur in deze laatste categorie. Haar onmogelijk lange benen en sensationele catwalkloopje drukken al tientallen jaren een onuitwisbare stempel op de mode-industrie. En elke super heeft een eigen off-duty uniform. Dat van Gisele bestaat meestal uit een witte tanktop en een spijkerbroek, gecombineerd met Havaianas-slippers. Maar voor haar recentste publieke optreden koos Gisele Bündchen voor een look die íets minder casual is: een volledig leren outfit.

Gisele Bündchen in leren outfit

Tijdens een diner bij het restaurant Indochine in New York ter ere van haar nieuwe campagne voor het denimmerk Frame droeg Gisele een zwarte leren look, bestaande uit een trenchcoat over een topje en een hotpants. Het ensemble combineerde ze met een statementclutch en kniehoge laarzen met hoge hakken. Om de donkere look van haar outfit te compenseren, maakte Gisele het geheel af met gouden sieraden, waaronder armbanden aan beide armen, oorbellen en ear cuffs.

Het model is, ongeacht de gelegenheid (of het nu gaat om een casual fitting voor een show of een glamoureus modediner), een professional in het creëren van een memorabele look. Als je twijfelt, draag dan net als Gisele Bündchen een opvallende, volledig leren outfit voor de maximale impact.

gisele Bündchen
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.