gisele-bundchen-brengt-de-no-pants-look-naar-new-york-fashion-week-267478
©Getty Images

We zijn pas halverwege de New Yorkse modeweek, en alle evenementen tot nu toe zijn gevuld met beroemdheden. Op zaterdagavond bijvoorbeeld kwamen Justin Theroux, Sarah Hyland en Laura Harrier samen in het trendy restaurant Jean’s in het centrum om het denimmerk Frame te vieren. Supermodel Gisele Bündchen kwam ook langs op de soirée tijdens New York Fashion Week, natuurlijk gekleed in een stijlvolle statement look. Het model omarmde de no pants-trend die de laatste tijd de streetstyle van beroemdheden overneemt.

Gisele Bündchen bij New York Fashion Week

De broekloze trend is precies waar het op lijkt. Sterren omarmen looks die volledig gericht zijn op het showen van de benen – of het nu Emma Corrin is een Miu Miu-slip en panty, of Kendall Jenner met haar boxy blazer en oversized blouse. Voor haar interpretatie van de no pants-look, droeg Bündchen een XXL-spijkerjack van Frame als een jurk. Ze combineerde het met een paar coole clogs voor een moderne en stadse finishing touch.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Afzien van een broek lijkt misschien een gewaagd concept – dat snappen we. Maar als je er echt over nadenkt, is de trend niet minder gek dan het dragen van een jurk. De zoom van Bündchens jasje is bijna hetzelfde als die van een mini. Het is alleen een stuk cooler.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.