emma-corrin-brengt-de-beruchte-no-pants-look-van-miu-miu-naar-venetie-266690
©Getty Images

Normaal gesproken is het Filmfestival van Venetië een kans voor beroemdheden om hun beste Old Hollywood-impressie te geven op de rode loper, maar laat het maar aan de altijd stijlvolle Emma Corrin over om een ander tintje aan het evenement te geven. Dit weekend streek de ster neer in de stad om Miu Miu’s Women’s Tales-event bij te wonen, samen met sterren als Sydney Sweeney en Maggie Gyllenhaal. Voor de photocall nam Corrin een gewaagd stijlrisico dat hoofden deed omdraaien. Het blijkt dat de no pants-look chic kan zijn. Gepolijst, durven we zelfs te zeggen.

Emma Corrin met no pants-look in Venetië

In look 48 van Miu Miu’s herfst/winter 2023-collectie droeg Corrin een groen vest met knopen en een bijpassende slip over een zwarte panty. Het silhouet was onconventioneel, maar verrassend gestroomlijnd. De no pants-look was niet alleen te zien op de catwalk bij Miu Miu, maar verscheen ook in de collecties van Christian Siriano en Prabal Gurung, waar chique avondblazers enkel met een onderbroek werden gedragen. Het is alleen maar logisch dat Corrin de Miu Miu-versie voor Venetië droeg: de acteur liep de show immers in een soortgelijk ensemble.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoewel sterren als Kendall Jenner al eens zonder broek de deur uit zijn geweest in een streetstylecontext, krijgt Corrin hier extra punten voor het feit dat ze de trend heeft ingezet op de rode loper. Wie heeft er een Old Hollywood-jurk nodig als je een van de wildste runwaylooks van het moment kunt dragen?

Emma Corrin tijdens het Filmfestival van Venetië 2023
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.