hailey-bieber-draagt-haar-signature-rode-loper-jurk-naar-de-show-van-saint-laurent-269480
©Getty Images

Sterren bezochten dinsdagavond massaal de show van Saint Laurent in Parijs. Beroemdheden als Demi Moore, Austin Butler, Carla Bruni en Jerry Hall – en de lijst gaat maar door – zaten front row. Ook aanwezig was Hailey Bieber, het huidige gezicht van het label, die arriveerde en voor de pers poseerde in een zwarte maxi-jurk met lange mouwen, die helemaal in het teken stond van de gigantische open rug. Er kan slechts één woord bij je opkomen: sexy.

Hailey Bieber draagt jurk met open rug

De jurk met open rug is onderhand Biebers signature rode loper-jurk aan het worden. In juni woonde ze de bruiloft van een vriendin bij in een slinky coljurk met open rug, en op het Met Gala van 2019 (voor het thema Camp) liet Bieber hoofden draaien in een roze Alexander Wang-jurk met open rug – en compleet met zichtbare string.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Als je erover nadenkt, heeft deze look iets fris en moderns. Hoewel het aan de voorkant van top tot teen bedekt is (Bieber geeft de voorkeur aan versies met lange mouwen en colletjes), geeft de onthullende achterkant het geheel op een onverwachte manier een verleidelijk gevoel. Bovendien is het een statementjurk die niet veel styling nodig heeft. Bij Saint Laurent combineerde Bieber de jurk alleen met minimale hakken met riempjes en subtiele sieraden. Wie houdt er niet van een kledingstuk dat al het werk voor je doet? Het is dus niet voor niets haar favoriete silhouet.

Hailey Bieber met gala 2019 jurk met open rug
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.