hailey-bieber-draagt-klassieke-schoenen-met-een-twist-loafers-met-kitten-heels-274551
©ANP

Toen Hailey Bieber deze week uiteten ging, koos het model en de oprichter van huidverzorgingsmerk Rhode een outfit die op het eerste gezicht leek te bestaan uit de basisstukken van haar garderobe. Maar bij nadere inspectie bleken haar funky schoenen een twist te bieden aan een klassieke outfit. Hailey droeg namelijk loafers – mét kitten heels.

Hailey Bieber draagt loafers met kitten heels

Bieber vergezelde Zoë Kravitz in de beroemde hotspot Sushi Park in West Hollywood, in een monochrome look. Voor de gelegenheid kleedde ze zich in warme tinten: Bieber droeg een chocoladeachtige suède minirok (die perfect bij haar manicure paste) die onder haar dikke bruine gebreide trui met ronde hals uitstak. Over de look heen droeg ze een oversized bruin leren bomberjack (een stylingtruc die ze regelmatig toepast). Ze hield de accessoires simpel met een paar gouden oorringen en een zwarte tas met handvat aan de bovenkant.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Terwijl bekend is dat Bieber een toegewijde fan is van loafers met witte, kuithoge sokken, geeft haar nieuwste interpretatie van de preppy klassieker haar look meteen een boost. Ze droeg een paar zwarte Loewe Terra-pennyloafers, die 1000 euro kosten en een vrijdragende hak van anderhalve centimeter hebben. Bieber lijkt momenteel een bijzondere voorliefde te hebben voor kitten heels. Nog maar een paar dagen geleden stapte ze uit in een paar zwarte muiltjes, die ze combineerde met een stirruplegging en een powerblazer uit de jaren tachtig.

Met deze look bewijst Hailey Bieber dat het niet nodig is om in te leveren op je persoonlijke stijl terwijl je op zoek gaat naar meer high-fashion alternatieven. We zijn benieuwd hoe ze haar nieuwe Loewe loafers nog meer stylet.

Loewe Terra pennyloafers

loewe loafers kitten heels
©Net-A-Porter