jacquemus-opent-zomerse-pop-upboetiek-aan-het-comomeer-254034
©Jacquemus

Na de opening van zijn meest recente pop-upboetiek in Galeries Lafayette in Parijs is het tijd voor Simon Porte Jacquemus om zijn mode-universum uit te breiden. Afgelopen week hintte de ontwerper al op de locatie van een nieuwe pop-up. Zo deelde Jacquemus via Instagram een aantal prachtig geschoten video’s en foto’s van het Comomeer. Vandaag werd dan ook bekend dat hij aan het Italiaanse meer zijn nieuwste boetiek zal openen, in het dorpje Cernobbio.

Jacquemus reist af naar het Comomeer

Met de komst van de pop-up van Jacquemus zal Cernobbio, dat zo’n vijf kilometer van de stad Como ligt, deze zomer dé plek zijn waar modeliefhebbers naartoe zullen reizen. Het dorpje staat bekend als luxueuze vakantiebestemming waar vele welvarende Italianen uit Milaan hun vakantie vieren. De pop-up zelf is onderdeel van Jacquemus’ tweede Été-collectie. Deze wordt speciaal uitgebracht en is een ode aan de zomer en de Franse Riviera, een vaker terugkomende inspiratiebron voor de ontwerper. Zelf groeide hij namelijk op in Bramejean in Zuid-Frankrijk voordat hij in 2009 zijn merk lanceerde in Parijs. De collectie is gebaseerd op herinterpretaties van Jacquemus-stijlen in kanariegeel en natuurlijke aardetinten – zowel dames- als herenkleding, handtassen en hoeden.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dus mocht je deze zomer toevallig afreizen naar het Comomeer, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan deze exclusieve pop-up. Ook in het najaar kun je er nog terecht: de Jacquemus-boetiek is tot en met 16 oktober geopend. Bekijk hieronder de beelden van de zomerse hotspot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Meer hotspots in Italië ontdekken? Wij maakten ook een lijst van leuke plekken en hotspots in en rondom Milaan die je echt moet bezoeken.