jennifer-lawrence-straalt-in-chique-dior-look-en-heeft-kleine-wardrobe-malfunction-275911
©Getty Images

Jennifer Lawrence staat niet alleen bekend om haar acteerprestaties; de actrice is minstens zo geliefd om haar gevoel voor humor. Daarnaast staat ook bekend om haar moeiteloos chique stijl, die sterk leunt op stukken van haar favoriete luxemerk The Row (ze is toevallig ook bevriend met de co-creative directors, Ashley en Mary-Kate Olsen). Maar voor haar rode loper-momenten kiest ze vaak voor Dior dankzij haar langdurige ambassadeurschap. Voor meest recente verschijning droeg Jennifer Lawrence een ultrachique look van Dior met riem, wat een ietwat hilarisch moment tot gevolg had door een kleine wardrobe malfunction.

De Dior-riem van Jennifer Lawrence

Tijdens de lancering van de feestverlichting van Saks Fifth Avenue en Dior deze week in New York verscheen de actrice in een monochrome look die natuurlijk van top tot teen uit Dior-items bestond. Zo droeg Lawrence een wit overhemd met knopen, een zwarte blazer die in de taille werd vastgemaakt met een smalle riem (meer daarover hieronder), een zwarte midirok met plooien, kniehoge zwarte fluwelen laarzen en een zwarte hoofdband – ook helemaal on trend. Ze maakte haar feestelijke outfit af met een paar diamanten oorbellen en een zilveren schakelarmband.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Voor de opening gaf Lawrence een korte speech, en die verliep niet geheel vlekkeloos. Tijdens haar speech kreeg ze te maken met een kleine wardrobe malfunction toen de riem van de ster onverwachts knapte. Lawrence ging echter professioneel met de situatie om en sprak zonder problemen verder (zie het moment in kwestie hieronder). Het incident doet denken aan een beroemd moment tijdens de Oscars in 2013, toen de actrice op de trap naar het podium struikelde in een Dior-baljurk voordat ze haar prijs voor Beste Actrice in ontvangst nam. We houden ervan als beroemdheden nuchtere momenten meemaken – vooral als ze gekleed zijn in high-fashion zoals J-Law.

Jennifer Lawrence in Dior tijdens Saks Fifth Avenue 2023 Holiday Windows met Dior
©Getty Images
Jennifer Lawrence met haar riem-incident in Dior
©Getty Images
Het moment waarop haar riem onverwacht van haar middel vloog.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WWD (@wwd)