jessica-biel-en-justin-timberlake-stelen-de-show-tijdens-paris-fashion-week-215367

Net als Blake Lively en Ryan Reynolds zijn Jessica Biel en Justin Timberlake een echt powerkoppel. De twee worden niet vaak samen gespot, maar voor Paris Fashion Week maken ze een uitzondering. ‘De Timberlakes’ zaten onder meer front row bij de shows van Kenzo, Louis Vuitton en Dior. Uiteraard is er nagedacht over de goed gecoördineerde looks en de paparazzi werden wild.

Jessica Biel en Justin Timberlake tijdens Paris Fashion Week

Donderdag hield heel modeland zijn adem in. Iedereen was nieuwsgierig naar de eerste herenmodecollectie van Louis Vuitton ter ere van de overleden ontwerper Virgil Abloh. Het werd groots aangepakt: het modemerk bracht de beroemde Marching 100 band van Florida naar het Louvre. De eerste rij was goed vertegenwoordigd met grote sterren. Onder anderen model Naomi Campbell, rapper Kendrick Lamar, de stiefdochter van Kamala Harris en model Ella Emhoff waren aanwezig.

Uiteindelijk waren alle ogen gericht op Justin en Jessica, die van top tot teen gekleed waren in Louis Vuitton. De Sexy Back-zanger droeg een gekleurd korte mouwen shirt met geometrische print en een wide-cut high-waist pants, oftewel een broek met wijde pijpen. De actrice koos voor een zwarte leren rok en een top met brede schouders.

Front row bij Dior

De twee schoven ook aan bij de show van Dior, die plaatsvond in een tuin bij de kapel van Val de Grace, een militair hospitaal. Ook hier maakte het koppel een sterke indruk met hun matching outfits. Jessica droeg een beige cargo pants met een sneeuwwitte blouse met korte mouwen. Justin koos voor een beige jas en witte broek met een paar stoere boots eronder.

Looks bij Kenzo

Last but not least stond ook de show van Kenzo op het programma tijdens de romantische trip naar de Franse hoofdstad. De Japanner Nigo toonde zondag zijn tweede collectie voor het merk. Hun outfits? Jessica droeg een klassiek pak in zwart-wit met daaronder alleen een bh. Als knipoog naar Parijs had de actrice een baret op gedaan. Justin koos voor een groen jack met daarop het logo van Kenzo.