kate-moss-viert-haar-50e-verjaardag-in-een-doorschijnende-kanten-jurk-282717
©Getty Images

Eeuwig stijlicoon Kate Moss vierde deze week haar 50e verjaardag. Dat vroeg om een groot feest: een diner in het Ritz Hotel in Parijs. Op de gastenlijst stonden grote modenamen als Stella McCartney, Haider Ackermann en Charlotte Tilbury, maar ook haar modellendochter Lila en haar vriend, fotograaf Nikolai von Bismarck. Kate maakte haar beloften op modegebied zeker waar, aangezien ze op de feestlocatie verscheen in een outfit die supermodelwaardig was.

Kate Moss viert 50e verjaardag in stijl

Voor de feestelijke gelegenheid droeg Kate een bodysuit met daaroverheen een zwarte doorschijnende kanten jurk versierd met bloemmotieven, een pre-loved stuk afkomstig van New York Vintage. Om het koude weer te bestrijden, wikkelde ze nonchalant een zwarte satijnen cape van Alexandra King om haar schouders, geaccentueerd door franjes en een opvallende koperkleurige voering. En de accessoires? Het supermodel versierde haar polsen met diamanten armbanden (waarom ook niet? Het is haar grote dag!). En ze maakte haar look af met een paar glinsterende sandalen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Kate heeft een voorliefde voor op boho geïnspireerde stukken, zoals blijkt uit haar blijvende invloed op de moodboards van stylisten, waarop vooral haar iconische Glastonbury-outfits uit de zeroes prijken. De laatste jaren is ze echter meer in de richting van een donkere esthetiek gegaan. De look die Kate Moss koos om haar 50e verjaardag in te vieren, is een perfecte combinatie daarvan. Lang leve Kate, onze ultieme boho-goth queen!

Kate Moss in een doorschijnende jurk op haar 50e verjaardagsfeest
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.