katy-perry-verrast-het-publiek-bij-vogue-world-paris-in-een-geometrische-naked-dress-303186
©Getty Images

Vogue World: Paris zat vol spannende verrassingen. Denk aan een heleboel muzikanten, atleten en Gigi Hadid en Kendall Jenner te paard. Maar een van de leukste? Een onaangekondigd optreden van Katy Perry, die Place Vendôme volledig in vuur en vlam zette tijdens Vogue World 2024.

Katy Perry bij Vogue World: Paris 2024

Tijdens een deel van de show gewijd aan de stijl en silhouetten van de jaren tachtig liepen modellen over de catwalk van Vogue World: Paris in Saint Laurent, Junya Watanabe, Comme des Garçons, Noir Kei Ninomiya en een medley van andere dynamische labels. Ze werden vergezeld door een enorme vloot van professionele judoka’s en karateka’s voor een eerbetoon aan de vechtsport. Oh, en door Nika Taiko, een in Parijs gevestigde Japanse drumgroep, voor de gelegenheid gekleed in Issey Miyake.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

In het middelpunt van al die opwinding stond Perry, zelf een kind van de jaren tachtig, die de geplaveide set bestormde in een look van Noir Kei Ninomiya. (Zoals we weten, houdt ze van een thema.) Het ging om een opengewerkte zwarte jurk met zwarte en lichtroze tule roosjes. Alsof we nog meer bewijs nodig hadden, is dit niet alleen een vrouwenwereld, maar vooral Katy’s wereld – en we leven er allemaal in.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.