kendall-jenner-ruilt-een-lbd-in-voor-een-wit-jurkje-in-los-angeles-257485
©Getty Images

Kendall Jenner was een van de eerste dragers van de head-to-toe in wit geklede trend van deze zomer. Voor de lancering van de Fwrd pop-up in LA op vrijdagavond koos ze opnieuw voor een monochrome look. Het model poseerde buiten de Melrose Avenue-boetiek in een parelmoerachtige top met één schouder en rok van Rick Owens, ontworpen om eruit te zien als één stuk. Deze deed denken aan haar verschijning in de Drkshdw-jurk van het merk vorig jaar. En haar accessoires? Jenner droeg een Half Moon-tas van The Row over haar schouder. Haar keuze voor Yeezy Season 6 PVC sandalen deed haar donkere pedicure goed uitkomen.

Kendall Jenner als creatief directeur

Jenner is momenteel creatief directeur van Fwrd, een e-commercewebsite in Californië, waarvan de eerste fysieke winkelruimte een reeks ontwerpen biedt die met de hand zijn geselecteerd door de Kardashians-ster. “Ik denk dat het op dit moment spannend is dat mensen hun stijl en esthetiek in eigen handen nemen en mode mixen zoals ze zelf willen”, vertelde ze Vogue toen haar rol voor het eerst werd aangekondigd in 2021. “Op het moment ben ik helemaal weg van het combineren van je favoriete ontwerpen met een paar sneakers. Verder hoop ik dat dit op een kleine manier een kans is om meer opkomende creatieven een platform te geven. Ik werk met enorm veel mensen die niet alleen mijn high fashion-outfits inspireren, maar ook mijn dagelijkse keuzes.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Inspirerende ‘off-duty’ looks

En hoewel de allure van een gewaagd, opvallend modemoment van Jenner niet te ontkennen valt – zie haar recente verschijning in Cannes in een gewaagd ontwerp van David Koma – zijn het haar off-duty looks die mode-editors waarschijnlijk het meest zullen imiteren. Neem haar outfit onlangs in Hotel du Cap-Eden-Roc in een jurk van Ami Paris, Tropic of C-bikini en leren teenslippers van The Row – haar strandspullen opgeborgen in de Arco-mandtas van Bottega Veneta. Of de “anti-Coachella” look die ze eerder dit jaar samenstelde om naar Indio te gaan. Toegankelijke minimalisme zal immers eerder gekozen worden dan een bloemenkrans in het haar.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.