lindsay-lohan-gaat-van-cady-naar-couture-tijdens-mean-girls-premiere-281580
©Getty Images

Volgens sommigen die de nieuwe Mean Girls-musicalfilm al hebben gezien, ligt er een “grote verrassing” in het verschiet. Dat kan niks anders betekenen dan dat Lindsay Lohan een cameo maakt, toch? Dat zou ook verklaren waarom zij als enige lid van de Plastics aanwezig was op de première in New York.

Lindsay Lohan bezoekt ‘Mean Girls’-première

Lohan heeft bovendien meerdere eigen nummers uitgebracht: twee studioalbums en zes singles, om nog maar te zwijgen over haar bijdrage aan de soundtracks van Freaky Friday en Confessions of a Teenage Drama Queen. En dus verscheen ze op de roze loper in New York, net als Tina Fey en Megan Thee Stallion. Lohan droeg een jurk met cut-outs en een kristallen zoom op het middenrif uit de lente/zomer 2023-couturecollectie van Alexandre Vauthier.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Stuurlui aan wal hebben de nieuwe Mean Girls-film al bestempeld als een nieuw voorbeeld van de “hersenloze rebootcultuur”. En ik begrijp het. Ook ik heb de trailer gezien waarin de moeder van Regina George de woorden “Slay, queens!” uitspreekt. Maar als we de overwegend positieve recensies mogen geloven, bewijst de franchise misschien dat niet alle reproducties gelijk zijn.

“Het gebeurt niet vaak dat je een film hebt die de tand des tijds doorstaat”, zei Lohan over de versie uit de zeroes. “Mean Girls heeft mensen de ogen geopend voor veel dingen die op scholen gebeuren, maar ik denk ook dat het gewoon een erg leuke film was.”

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.