loewe-opent-zomerse-pop-up-in-galeries-lafayette-252637
©Galeries Lafayette

De Paula’s Ibiza x Loewe-collectie is het mode rendez-vous van de lente en de zomer. Elk jaar – bij de komst van de zomer – creëert het Spaanse modehuis een gezamenlijke collectie met het legendarische Balearische label. In 2023 nemen ze het mooiste adres van Galeries Lafayette in Parijs over met drie pop-up installaties.

Loewe brengt Zuid-Europa naar Galeries Lafayette

Loewe ontwierp drie kleurrijke, zomerse pop-ups met het strand, de Spaanse eilanden en andere Europese vakantiebestemmingen als inspiratiebron. De eerste pop-up bevindt zich op de Porte Mogador. Deze is geheel gewijd aan schoenen, en daar vinden we de essentiële trends van het moment – waaronder ‘oversized’ slippers en hoge sleehakken.

Zomerse benodigdheden

De place to be? Op de vierde verdieping van het Magasin Coupole realiseerde Loewe een meeslepend en uiterst speelse installatie die jong en oud in de smaak zal vallen: een levensgroot zandkasteel van kunststof. Het bevat de zomer benodigdheden van Loewe, zoals strandtassen van raffia en zonnebrillen.

De schoenen uit de collectie van Loewe in Galerie Lafayette
©Galeries Lafayette

Ook een pop-up voor de herencollectie

In het atrium van het Magasin de l’Homme worden de verhoudingen vertienvoudigd. Strandemmers in XXL-formaat worden bijvoorbeeld ook nog eens gestapeld voor een maxi-effect. Hier onthult Loewe in samenwerking met Paula’s Ibiza enkele herensilhouetten uit de collectie, zoals jeans, bedrukte T-shirts, overhemden met korte mouwen en de traditionele zwembroek, die onder het deskundige oog van Jonathan Anderson voor Loewe opnieuw zijn ontworpen. En nu we toch in de strandstemming zijn; dit zijn de mooiste bikinitrends van 2023.

De heren collectie van Loewe in Galerie Lafayette met op de achtergrond de xxl-emmers
©Galeries Lafayette
Een kunststoffen pop-up in het lafayette in Parijs
©Galeries Lafayette

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.