nicole-kidman-toont-haar-innerlijke-griekse-godin-279844
©GETTY IMAGES

Statuesk is het enige woord dat Nicole Kidman deze week kan beschrijven. Ter ere van haar nieuwe serie Expats – die ze samen met regisseur Lulu Wang regisseerde – stapte de altijd stijlvolle ster op de rode loper in Sydney, Australië. Nicole Kidman zag er in een Fendi-jurk uit als een Grieks beeldhouwwerk dat tot leven kwam.

Nicole Kidman draagt Fendi-jurk

Kidman trok alles uit de kast en klopte aan bij Fendi’s Kim Jones om haar goddelijke visie tot leven te brengen. De actrice werd gestyled door Jason Bolden en droeg een look uit Fendi’s herfst/winter 2023-couturecollectie. De jurk was eenvoudig maar adembenemend, een strapless nude zuil met een gedrapeerd lijfje en een dijhoge split. (Kidman maakte optimaal gebruik van de jurk en poseerde met haar benen á là Angelina Jolie).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Terwijl Jones een model de catwalk op stuurde met een nude polo-nek onder de jurk, besloot Kidman de extra laag achterwege te laten. Ze hield de rest van haar look eenvoudig en droeg bijpassende pumps met puntige teen in suède.

Haar accessoires versterkten de Griekse godin vibe. Ze droeg een dikke gouden ring, oorbellen en een dikke armband rond de onderarm. De kleine, rechthoekige gouden clutch die ze bij zich droeg kon doorgaan voor Pandora’s Box. En dan hebben we het nog niet eens over haar opgestoken rode krullen gehad. Met dit alles zou je zweren dat Kidman een moderne bewoner van de berg Olympus was.

Fendi haute couture autumnwinter 2023.
©GoRunway.com

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.