de-9-jarige-north-west-loopt-er-cool-bij-naast-moeder-kim-kardashian-tijdens-coutureweek-215962
©Getty Images

Nu Couture Fashion Week in volle gang is, strijkt ook Kim Kardashian neer in Parijs. Ze wordt gespot in de straten van de Franse hoofdstad en vastgelegd door de paparazzi. Niet alleen, maar samen met haar dochter, de negenjarige North West, die met haar coole look overduidelijk de show steelt tijdens coutureweek.

North West en Kim Kardashian bij coutureweek

Natuurlijk blijft Kim Kardashian trouw aan haar stijl in een T-shirt met camouflageprint, een neongele Balenciaga-pantalon (een stuk dat de ster met meer dan 332 miljoen volgers op Instagram de laatste tijd verkiest boven een traditionele broek) en een XL-zonnebril. Kardashian zweert nog altijd bij de ontwerpen van Demna, die sinds 2015 achter de subversieve Balenciaga-creaties zit. Het modehuis presenteert vandaag zijn nieuwe haute couture-collectie.

Hoewel ze pas negen jaar oud is, lijkt Kardashians dochter North West het gevoel voor stijl van haar moeder te hebben geërfd. Het jonge meisje verschijnt in een kobaltblauw varsity jack, een zwarte broek en chunky laarzen. In combinatie met de bijpassende zonnebril ziet North eruit als ongetwijfeld de coolste negenjarige ooit. Zal ze ook op de eerste rij van de Balenciaga-show zitten? We gaan het zien.

North West en Kim Kardashian tijdens coutureweek in Parijs
©Getty Images
North West en Kim Kardashian arriveren in Parijs voor coutureweek.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.