in-boxershort-op-de-eerste-rij-paul-mescal-doet-het-gewoon-tijdens-de-gucci-show-302275
©ANP

We zijn nog maar net bijgekomen van de beelden van een gebronsde Paul Mescal in Romeins gewaad tijdens de opnames van Gladiator II, of de acteur brengt het internet opnieuw in rep en roer. Bij Gucci’s lente/zomer 2025-show van de mannenmodeweek in Milaan verscheen Mescal namelijk in een korte boxershort die heel veel been liet zien.

Paul Mescal in boxershort

We durven nu wel te zeggen dat korte shorts een signaturelook is voor Paul Mescal. We spotten de Normal People-acteur regelmatig off-duty in een sportieve outfit, waarbij zijn broek niet in de buurt komt van zijn knieën. Of het nu tijdens een trip naar de supermarkt in Londen is, onderweg naar de sportschool in New York City, of tijdens zijn vakantie in Griekenland – geen land is veilig als het gaat om Paul Mescal en zijn blote benen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dit keer maakt Milaan dus kennis met de shorts-look van Mescal. Het gaat nu alleen niet om een sportief exemplaar, zoals in zijn dagelijkse looks. Paul Mescal draagt tijdens de Gucci-show een gestreepte boxershort, eentje die lijkt op het ondergoed dat hij al eerder droeg tijdens zijn Gucci-campagne van november afgelopen jaar. De Ierse heartthrob combineerde de shorts dit keer met een blauw overhemd waarvan hij de onderste knoopjes open liet. De look maakte hij af met een zonnebril, witte hoog opgetrokken sokken en de welbekende Horsebit-loafers van het Italiaanse modehuis.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Paul mescal shorts gucci show 2025
©ANP

Gucci-collectie vol shorts

Paul Mescal zal het vast naar zijn zin hebben gehad tijdens de mannenmodeshow van Gucci, want ook op de runway domineerde de blote bovenbeen. We zagen een mini-pantalon gecombineerd met riem met een horsebitsluiting in veelvoud, afgewisseld door korte zwemshorts met print. Zal de acteur deze aan zijn shortsgarderobe toevoegen? Wij voorspellen van wel.

gucci lente zomer 2025 mannen shorts
©Spotlight