london-calling-regenmode-inspiratie-rechtstreeks-vanuit-london-fashion-week-206152
©Phil Oh

Het regent de komende dagen, dus we begrijpen dat je regenkleding inspiratie nodig hebt. Geen zorgen. De stijlvolle Londenaren weten als geen ander hoe je met een glimlach door regenachtige dagen komt. Van waterdichte puffer jassen tot creatieve hoofdsjaals: laat het modevolk in Londen jouw inspiratie zijn. Hieronder vind je stijlvolle bescherming tegen de komende koudere regenachtige dagen.

Regenkleding inspiratie 2022: London Fashion Week

©Phil Oh

De baseball cap

Het weer in Nederland is zoals altijd… wisselvallig. En laat een goede baseball cap nou een handige oplossing zijn tegen regenachtig weer, én perfect als zonwering. (En dan hebben we het nog niet eens over het verbergen van je bad hair days). Een ware, veelzijdige musthave item dus.

Streetstyle London Fashion Week herfst/winter 2022
©Phil Oh

Oversized paraplu

Rihanna zong ooit: ‘You can stand under my umbrella,‘ en dat is precies waarom iedereen een stijlvolle paraplu nodig heeft. Los van het feit dat je ‘m kunt delen, wordt een paraplu op regenachtige dagen vast onderdeel van je outfit.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wear Next (@wearnextuk)

Hoofdsjaals

Een (hoofd)sjaal is een veelzijdige accessoire. Met slechts één sjaal kun je diverse looks creëren. En ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in diverse stijlen. Vooral met grijs, regenachtig weer kan een kleurrijke sjaal iedere look een boost geven. Ben jij klaar om de volgende regenachtige dagen met stijl tegemoet te treden?