sabrina-carpenter-gaat-voor-zakelijk-in-een-blazer-als-mini-jurk-bij-de-louis-vuitton-show-in-parijs-302536
©Getty Images

Sabrina Carpenter is working late. Dinsdagavond nam de zangeres, wier muziek plotseling overal te horen is en die we maar niet uit ons hoofd krijgen, plaats op de eerste rij bij de Louis Vuitton lente/zomer 2025-show tijdens de mannenmodeweek in Parijs.

Sabrina Carpenter draagt blazer naar Louis Vuitton-show

Sabrina Carpenter staat bekend om haar korte looks, die deze keer een zakelijke twist kreeg. Naar de Louis Vuitton-show droeg ze een oversized double-breasted blazer als een mini-jurk. Hieronder droeg ze een witte blouse en een zwarte stropdas met witte letters. De Espresso-zangeres versierde de revers van haar jasje met een broche met juwelen. Ze maakte haar look af met witte pumps en een bijpassende Speedy-tas van Louis Vuitton. De styling werd verzorgd door Jason Bolden, die ook de styling doet van Alicia Keys en Nicole Kidman.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Qua beauty ging Carpenter voor een zachte look, met een winged eyeliner en een glossy lip. Hoewel de zangeres bekendstaat om de roze blush op haar wangen, deed ze het voor deze avond iets rustiger aan met de poederkwast. Dit zou alles met de TikTok-trend te maken kunnen hebben, waarbij gebruikers vragen of ze blush blind zijn. Dat wil zeggen: ze zien zelf niet meer in of de hoeveelheid blush die ze gebruiken wel of niet mooi is. (Deze trend is een soort spin-off van het hilarische brow blind, waarbij gebruikers hun spijtige wenkbrauwlooks laten zien waarvan ze nu pas weten dat het hen heel slecht stond.) Carpenter reageerde eerder op een blush blind-video dat ze zich voelde aangesproken. Zo zie je maar, het overkomt zelfs de grootste sterren.

Sabrina carpenter Louis Vuitton paris
©Getty Images