bridgerton-ster-simone-ashley-schittert-in-bruidsjurk-met-veren-op-de-rode-loper-214055
©ANP

Simone Ashley heeft zichzelf snel bewezen als een heuse fashion force to be reckoned with. Wat de gelegenheid ook is, de ster uit Bridgerton maakt altijd indruk met haar look. Zo ook tijdens haar meest recente publieke optreden, als Ashley een bruidsjurk op de rode loper draagt.

Simone Ashley in bruidsjurk

De actrice en haar styliste Rebecca Corbin-Murray kiezen voor zowel opkomende als gevestigde ontwerpers – van Nensi Dojaka en Conner Ives tot Stella McCartney en Prada. Simone’s nieuwste look komt van het Londense label 16Arlington, dat gespecialiseerd is in elegante avondkleding, vaak versierd met veren.

Op het openingsgala van Tiffany & Co’s expositie Vision & Virtuosity, gehouden in de Saatchi Gallery en ook bijgewoond door onder anderen Daisy Edgar-Jones, K-popster Rosé, Nicola Coughlan en Eileen Gu – betreedt Simone de Tiffany-blauwe loper in een dramatische witte jurk, een gevederde sjaal, Tiffany & Co-juwelen en fonkelende, met strikken versierde sandalen van Aquazzura.

Modebewuste bruid

De bruidsjurk van Simone Ashley heeft een ingebouwd korset, gekruiste spaghettibandjes over de borst en een nauwsluitende rok. Hij komt uit de bruidslijn van 16Arlington, die gemaakt is met de modebewuste bruid in gedachten.

“We hebben altijd gezegd dat 16Arlington vrouwen wil helpen zich de beste versie van zichzelf te voelen”, vertelde mede-oprichter Marco Capaldo eerder aan de Britse Vogue. “De stukken hebben bij elke draagbeurt een nieuw verhaal.” Het geheim van de aantrekkingskracht van de collectie? “Het voelt moeiteloos en zeer engelachtig aan, maar toch met de nodige pit.”

Simone Ashley in bruidsjurk van 16arlington
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.