de-liefste-momenten-van-anouk-haar-grote-liefde-dominique-en-hun-gezin-213888
©Instagram @dominiqueschemmekes

Aankomende zaterdag op 11 juni trouwt Anouk met haar verloofde Dominique Schemmekes. Dat doen de twee tijdens het concert van het Nederlandse rockicoon op het Malieveld in haar geboortestad Den Haag. Niet alleen zijn duizenden fans getuigen van het grote moment; ook Anouks kinderen zijn erbij, óp het podium. In aanloop naar deze speciale dag zet Vogue de liefste momenten van Anouk, Dominique en hun gezin op een rij.

Bruiloft Anouk en Dominique

De twee zijn al ruim zeven jaar samen en delen een dochtertje, de vijfjarige Jelizah. Na een verloving van bijna twee jaar is het eindelijk zover: Anouk en Dominique gaan trouwen. Vogue is erbij en gaat het moment suprême livestreamen op Instagram, maar dat is nog niet alles. De newlyweds zijn te bewonderen in de aankomende Vogue-special Anouk & Dominique – The Wedding Album met hun allereerste dubbelinterview én exclusieve beelden van de bruiloft. De special ligt op 30 juni in de winkel. Pre-orderen kan hier.

De liefste momenten van Anouk en Dominique

Voorafgaand aan het huwelijk brengen we een ode aan het koppel. Hoewel de twee hun relatie grotendeels buiten de schijnwerpers houden, deelt het stel zo nu en dan een foto of video van hen samen of met hun modern family op Instagram. Hieronder de liefste momenten van Anouk en Dominique. Van innige omhelzingen en een duet van Anouk met dochtertje Jelizah tot een preview van hun dubbelinterview met Vogue voor Anouk & Dominique – The Wedding Album.

Over hun relatie voor Vogue’s Anouk & Dominique – The Wedding Album

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue Netherlands (@nlvogue)

Anouk en Dominique in een liefdevolle omhelzing (2022)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Dominique met dochter Jelizah – die felgekleurde haaraccessoires rockt (2022)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Anouk en Dominique in matching shirts van Ceasarss (2021)

Dominique en Jelizah in het zwembad tijdens een vakantie (2020)