pretty-in-pink-gravin-eloise-van-oranje-viert-haar-verjaardag-in-knalroze-pak-213821
©ANP

Het is vandaag twintig jaar geleden dat Eloise Sophie Beatrix Laurence van Oranje-Nassau van Amsberg, beter bekend als Eloise van Oranje, het levenslicht zag. Het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien viert haar verjaardag in een feestelijke look die perfect bij de gelegenheid past. Zo zien we gravin Eloise in een knalroze pak, waarmee ze bewijst bovenop de laatste trends te zitten.

Gravin Eloise in knalroze pak

Op Instagram deelt Eloise twee nieuwe foto’s met haar ruim 325 duizend volgers, die vermoedelijk genomen zijn in haar studentenkamer in Amsterdam. De gravin poseert in een satijnachtig, knalroze pak, bestaande uit een oversized blazer en pantalon. Onder haar blazer zien we een matching roze beha. Eloise maakt haar outfit af met een goudkleurig horloge, statement armband en subtiele ketting. Een ideale verjaardagslook, denken wij zo.

Hot pink

Met haar knalroze pak laat gravin Eloise zien dat ze de laatste trends op de voet volgt. Zo is deze tint roze, ook wel hot pink of shocking pink genoemd, dé modekleur van het moment. Vorig jaar werd de kleur al razend populair, maar hot pink kreeg pas écht een groot moment na de herfst/winter 2022-show van Valentino tijdens Paris Fashion Week. Bijna de gehele collectie kreeg de tint – op een enkele zwarte look na – en zelfs de catwalk kleurde roze.

Eloise is niet de enige royal die fan is van de kleur. Ook de hertogin van Cambridge is regelmatig te zien in de tint. Recent nog, tijdens het platinum jubileum van koningin Elizabeth, verscheen Kate op het balkon van Buckingham Palace in een roze jurk van Stella McCartney.