anne-hathaway-is-een-en-al-zonneschijn-in-gele-valentino-look-213729
©Valentino/GettyImages

Anne Hathaway houdt ervan om kleurrijk op de rode loper te verschijnen. Of ze nu rode tule van Ralph & Russo draagt op het dak van Harrods of schittert in een gouden paillettenjurk van Atelier Versace tijdens de Critics’ Choice Awards, de actrice krijgt geen genoeg van gewaagde stijlkeuzes. Laten we ook het technicolor Christopher John Rogers-pak van eerder dit jaar niet vergeten. Haar nieuwste, knalgele Valentino-look is net zo levendig.

Anne Hathaway in gele Valentino-look

De 39-jarige actrice schuift aan bij het Bulgari-diner in Parijs. Daar draagt Anne Hathaway een zonnige Valentino-look, bestaande uit een felgeel oversized shirt en bijpassende shorts. Hathaway combineert het vrolijke ensemble met een paar witte leren sandalen. De ultieme finishing touch als klap op de vuurpijl? Een oogverblindende Bulgari-ketting met een heleboel diamanten.

Fashion renaissance

Er is een heuse fashion renaissance gaande wat betreft Anne’s stijl. Die is in een nieuw jasje gestoken op een manier die bij haar past, dankzij een nieuwe samenwerking met celebrity stylist Erin Walsh. Het eerste ontegensprekelijke bewijs daarvan zien we op het filmfestival van Cannes, waar Hathaway de ene na de andere stijlvolle look neerzette. We houden haar dus goed in de gaten voor meer verbluffende rode loper-momenten.

Anne Hathaway bij Bulgari-diner
©Getty Images
Anne ziet er stralend uit in een zonnig gele Valentino.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.