the-attico-komt-in-september-met-eerste-show-ooit-tijdens-milan-fashion-week-261861
©Getty Images

Hoewel het nog volop zomer is, kijken we al reikhalzend uit naar september – als de grote internationale modeweken voor het lente/zomer 2024-seizoen van start gaan. Er staan een aantal interessante modemomenten op het programma, waaronder de comeback van Phoebe Philo, nu met haar eigen label. Een ander groot moment? De eerste show ooit van it-label The Attico tijdens Milan Fashion Week.

The Attico organiseert eerste show ooit

Italiaanse ontwerpers Giorgia Tordini en Gilda Ambrosio onthulden het nieuws op het Instagramaccount van het populaire modelabel. ‘The Attico kondigt zijn allereerste modeshow aan in september 2023 tijdens Milan Fashion Week’, valt er te lezen in een zwarte post met witte tekst. Details laten Tordini en Ambrosio achterwege, maar het is te verwachten dat de twee ontwerpers hun nieuwe lente/zomer 2024-collectie zullen presenteren tijdens hun eerste show ooit.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

In 2016 richtten Tordini en Ambrosio hun merk The Attico op, waarna het al snel aan populariteit won. Beroemdheden als Rihanna, Dua Lipa, Kendall Jenner, Rosalía en Hailey Bieber zijn fan van het modelabel, dat bekendstaat om zijn glamoureuze, sexy en kleurrijke ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan Rihanna’s spraakmakende zwangerschapslook in februari 2022, toen de superster op een Fenty-event verscheen in een glinsterende groene top en zilver-paarse ombré broek van het merk.

Zodra we meer informatie hebben over The Attico’s eerste show, zullen we het uiteraard met je delen. Dit weten we in ieder geval zeker: het wordt ongetwijfeld een van de hoogtepunten van de Milanese modeweek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door THE ATTICO (@theattico)