the-wedding-issue-is-vogues-nieuwe-meinummer-met-lovers-nella-en-arantxa-op-de-cover-209467
©Marc de Groot, Vogue Nederland, mei 2022

De lente is niet alleen het moment om je voorjaarsgarderobe tevoorschijn te halen, maar kenmerkt ook de start van het trouwseizoen. Wat is een betere manier om dat in te luiden dan met Vogue’s wedding issue? In het nieuwe meinummer vieren we uitbundig de liefde, ook als je niet gaat trouwen. Want “dat is het mooist aan trouwerijen, dat vooral de liefde rijkelijk vloeit”, aldus Vogue’s editor-in-chief Yeliz.

Vogue mei 2022 met Nella en Arantxa

Waar de liefde vanaf spat, zijn onze coversterren Nella Roz en Arantxa Oosterwolde, lovers in werk en in het echt. Ze schitteren in een fantastische zestien pagina’s tellende modeserie, in Portugal. Dat doen ze in een camper on the road, gekleed in bontgekleurd tule, sensueel zijde en fonkelende franjes. Als dat geen groot liefdesfeest is, weten wij het ook niet meer.

Nella en Arantxa voor Vogue mei 2022
©Marc de Groot, Vogue Nederland, mei 2022

Wedding bells

Een wedding issue is natuurlijk niet compleet zonder een flinke dosis wedding. Bereid je voor op 179 pagina’s vol trouwinspiratie, van iconische bruiloften uit het verleden tot adembenemende weddinglooks die perfect zijn voor je grote dag. Of je nu gaat voor groots en meeslepend of juist voor klein en intiem.

Wedding shoot in Vogue mei 2022
©Jouke Bos, Vogue Nederland, mei 2022

Verder brengt modejournalist Fiona Hering je op de hoogte van de huwelijksetiquette, die – ondanks dat jij je eigen regels bepaalt – houvast kan bieden als de stress toeslaat.  Ook vertelt Vogue’s Yeliz over haar eigen bruiloft, waar ze met de liefde van haar leven trouwde en vervolgens de hele avond op de dansvloer te vinden was. Kortom: genoeg weddinginspiratie.

Een dag om nooit te vergeten

Ook als je niet gaat trouwen, is er genoeg te vieren. Jezelf bijvoorbeeld, net als model Daniëlle van Grondelle besloot te doen. Zo nam ze afscheid van haar perfecte leven, en een perfecte husband to be. Ze koos voor haar eigen geluk. En mocht je bruidsgast zijn, dan hebben we genoeg inspiratie voor je om er een dag van te maken om nooit te vergeten.

Danielle van Grondelle en Nsimba uit Dutch Heroes in Vogue mei 2022
©Paul Bellaart, Wendelien Daan, Vogue Nederland, maart 2022

Voordat we het vergeten: in dit nummer staat wederom een nieuwe lichting Hollandse helden in de schijnwerpers. We spreken met model Joann van den Herik, ontwerper Edwin Oudshoorn, ondernemer Nsimba Valene Lontanga en actrice Soumaya Ahouaoui, die stuk voor stuk gedreven en geestdriftig zijn, en recht op hun doel af koersen.

Dit alles en nog veel meer vind je in de nieuwe Vogue Nederland. Het meinummer ligt vanaf 21 april in de winkels en is hier online te bestellen.