dit-is-hoe-je-de-livestream-van-vogue-world-kunt-bekijken-222287

Tijdens New York Fashion Week vindt op 12 september Vogue World plaats – een live modeshow en experience ter ere van de 130ste verjaardag van Vogue US. Het catwalkevenement zet een aantal van onze favoriete looks uit de herfst/wintercollecties van 2022 in de schijnwerpers, allemaal geïnspireerd door de nieuwe stijlen, persoonlijkheden en invloeden die de mode-industrie van vandaag vormgeven. Het goede nieuws voor iedereen die niet in New York is: je kunt Vogue World live volgen via een livestream. Dit is hoe.

Zo volg je ‘Vogue World’ live

Vogue World viert mode met een live modeshow, straatmarkt en speciale verrassingen. Collecties van merken als Balenciaga, Dior, Gucci, Valentino, Coach en Burberry worden getoond. Naast de show is er een straatmarkt met door Vogue gecureerde kiosken en limited-edition stukken die in samenwerking met toonaangevende merken zijn gemaakt. Er zal ook een selectie van runwaylooks te koop zijn via partners, zoals Moda Operandi, MyTheresa, NET-A-PORTER, Nordstrom en Ssense.

Voor degenen die er niet persoonlijk bij kunnen zijn, is er goed nieuws: het evenement wordt live gestreamd vanaf 13:30 uur Nederlandse tijd op de Vogue US website, de Vogue Runway-app en de Twitter-pagina van Vogue US. Op alle sociale platforms van de publicatie is ook aanvullende content te zien, waaronder exclusieve beelden achter de schermen, shoppable mogelijkheden en originele video’s. (Naast de livestream is er ook een augmented reality-activiteit voor bezoekers van Vogue World, in samenwerking met Snap Inc.)

“De modewereld verandert”

“Mode verandert en Vogue doet iets speciaals om dat te vieren. Een modeshow meets straatmarkt die de creatieve geest van onze gemeenschap nu vastlegt. New York is hiervoor de perfecte plek. Een stad die net zo rusteloos, dynamisch en gerevitaliseerd is als de mode van vandaag”, zegt Anna Wintour, chief content officer van Condé Nast en global editorial director van Vogue. “In veel opzichten is New York mode. Het is een magneet die mensen aantrekt die erg van mode houden en dat willen we eren. Het is een feest waar het publiek van overal ter wereld deel van kan uitmaken. In de straten van New York én via een livestream. We kunnen niet wachten om jullie Vogue World te laten zien.”

Voor meer informatie over het Vogue World-evenement, en om toegang te krijgen, klik je hier.