zendaya-weet-alle-ogen-op-zich-te-richten-in-kort-doorschijnend-valentino-pak-225707
©Vianney Le Caer/Invision/AP/Shutterstock

Toen het maar duurde en duurde voordat Valentino’s lente/zomer 2023-show van start ging, werd het duidelijk dat Parijs op één persoon wachtte: Zendaya. Samen met haar oude stylist, Law Roach, en Naomi Campbell vond ze haar weg naar de showruimte voor Pierpaolo Piccioli’s ‘Unboxing’ presentatie. Dat deed de Hollywoodster in stijl – wat we uiteraard van haar gewend zijn.

Zendaya bij Valentino lente/zomer 2023

Zendaya, het officiële gezicht van Valentino’s Pink PP-collectie, zorgde voor een memorabel modemoment toen ze op de eerste rij plaatsnam in een transparante bodysuit versierd met kristallen dat ze onder een kort pak met het Valentino Toile Iconographe-logo droeg. Met een paar kroonluchteroorbellen en een gedurfde slicked zijscheiding zette Hollywoods fashion-forward twintiger de toon voor de komende collectie.

Zendaya, Law Roach en Naomi Campbell front row bij Valentino
©Pascal Le Segretain/Getty Images
Zendaya, Law Roach en Naomi Campbell.

Voor lente/zomer 2023 is fuchsia uit en glitter in – als het aan Valentino ligt, tenminste. Nog meer cues die we uit de show van het Italiaanse modehuis kunnen halen? Logomania is terug (de gezichtskunst was nogal trippy) en ‘naakt’ is het sleutelwoord als het gaat om partywear. Het is slechts een kwestie van tijd voordat we Zendaya in zo’n glitterjurk met capuchon zullen zien, maar voor nu heeft ze haar status als een van ’s werelds meest spraakmakende merkambassadeurs opnieuw bevestigd. Bravo.

Zendaya bij de Valentino lente/zomer 2023 show
©Vianney Le Caer/Invision/AP/Shutterstock

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.