florence-pugh-harry-styles-en-olivia-wilde-schitteren-op-de-rode-loper-tijdens-premiere-dont-worry-darling-221906

Gisteravond was het eindelijk zover: de première van Don’t Worry Darling, de meest spraakmakende film van het filmfestival in Venetië. Olivia Wilde, Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine, Sydney Chandler en Nick Kroll schitterden op de rode loper. Ook Florence Pugh, die tijdens de persdag ontbrak, was van de partij. En hoe.

Florence Pugh draagt Maison Valentino

Na haar afwezigheid tijdens de persdag, arriveerde Pugh in stijl op het Italiaanse eiland. Op sociale media deelt Pugh een video waarin ze in een paarse co-ord set van Valentino poseert met een Venetiaanse spritz. Als avondlook koos de actrice ook voor een look van Valentino. Dit is geen verrassing: Florence Pugh werkt samen met het Italiaanse modehuis. Zo verscheen ze eerder tijdens de coutureshow van Valentino in Rome in de onvergetelijke, transparante Barbiecore-roze jurk. Zou ze toen haar premièrejurk gespot hebben? Dit keer droeg Pugh namelijk een zwart – letterlijk – schitterend exemplaar uit deze haute couture collectie van 2022-2023. Ook haar zwarte, puntige pumps versierd met veren zijn van Valentino.

florence pugh don't worry darling premiere valentino
©Maison Valentino
1/5
Native Share

Harry Styles draagt Gucci

Dat Harry Styles in Gucci verschijnt, daar kunnen we onze klok op gelijk zetten. De zanger en acteur werkt al enige tijd samen met het Italiaanse modehuis. Zo bracht hij ook een collectie uit met creatief directeur Alessandro Michele, genaamd HA HA HA. Voor de première in Venetië koos Styles voor een blauw pak en turquoise overhemd met een puntige kraag. De retrolook maakte hij af met een vierkante zonnebril.

harry styles gucci pak don't worry darling premiere venetie filmfestival
©ANP
2/5
Native Share

Olivia Wilde draagt óók Gucci

Olivia Wilde droeg tijdens de persdag van Don’t Worry Darling een groene set van Chanel. In de avond kleedde de regisseur en vriendin van Styles zich om in een look die perfect bij het pak van Harry past: een prachtige gele, chiffon jurk van Gucci. De jurk is versierd met slierten van strass en gele veren aan de onderkant, inclusief de gigantische sleep.

olivia wilde dont worry darling gucci gele jurk
©ANP
3/5
Native Share

Gemma Chan in Louis Vuitton

Sinds Chan in Italië landde draagt ze de ene na de andere look van Louis Vuitton. Voor de première stak stylist Rebecca Corbin-Murray de actrice in een jurk met kruishals van het Franse modehuis. De jurk is op maat gemaakt en verfraaid met prachtige gouden pailletten en bloemen aan de onderkant.

gemma chan don't worry darling premiere venetie
©ANP
4/5
Native Share

De cast van ‘Don’t Worry Darling’

don't worry darling cast premiere filmfestival venetie
©Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM
5/5
Native Share