hailey-bieber-laat-zien-hoe-je-een-slipdress-ook-overdag-kunt-dragen-266529
©Getty Images

Hailey Bieber is druk bezig om de ‘strawberry girl summer’ waar te maken. Ze droeg op één dag een drietal looks met een rood thema om de lancering van haar nieuwe Rhode-product te vieren: een peptide-lipbehandeling in de kleur Strawberry Glaze. Maar als ze off-duty is, heeft de beautyondernemer de neiging zich te wenden tot meer bekende outfitformules. Zoals nu: we spotten Hailey Bieber in een slipdress.

Hailey Bieber draagt slipdress

Na een drukke dag in New York werd het model op de foto gezet met haar favoriete oversized bomberjack. Ze combineerde die met een vintage witte slipdress, gekocht via Villa Amour Vintage. Hoewel het zijdezachte nachthemd vaker in de slaapkamer te vinden is, combineerde Bieber het met witte sokken en loafers om ‘m ook overdag te laten werken. Ze voegde er nog wat bling aan toe met haar statement B-ketting.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Bieber pleit al de hele zomer voor de klassieke slipdress. Eerder koos ze voor een strapless kanten versie, ook van Villa Amour Vintage, toen ze uit eten ging in Los Angeles. Toen combineerde het model de jurk met witte hakken met bandjes van Femme. Zo zie je maar hoe veelzijdig het kledingstuk is.

Hoewel veel van de slipdresses van Bieber vintage zijn, is ze ook gespot in de kenmerkende Waterlily-stijl van het Oekraïense it-merk Anna October. Beroemdheden als Alexa Chung en Katie Holmes zijn ook fan van de slipdress, wat bevestigt dat de op de jaren negentig geïnspireerde jurk voorlopig nergens heen gaat.