hailey-biebers-nieuwste-op-eten-geinspireerde-beautylook-cinnamon-cookie-butter-haar-265068
©Getty Images

Van glazed donut nagels tot latte make-up en strawberry girl blush: het menu van eten-gerelateerde beautylooks bedacht en gepromoot door Hailey Bieber groeit maar door. Nu introduceert het model een nieuwe beautylook geïnspireerd op een lekkere snack. Hair colorist Matt Rez deelt op social media de gloednieuwe haarkleur van Hailey Bieber, een zacht gepolijste tint die ze cinnamon cookie butter haar noemt. Klinkt lekker – en zo ziet het er ook uit.

De nieuwe haarkleur van Hailey Bieber

Als je al verlangt naar de frisse, knusse dagen van de herfst en de zoete lekkernijen die daarbij horen, dan zal Biebers haar zeker wat lekkere trek bij je opwekken. “We gingen voor een karamel-achtige boterkoekjes-stijl, in combinatie met een kaneel-koperen ondertoon”, vertelt Rez aan Vogue US. Hij benadrukt dat het niet per se het doel was om in te spelen op de huidige rode haartrend, maar om voor iets subtielers te gaan. “Hailey houdt van natuurlijk en ik hou van natuurlijk.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Rez creëerde een gelaagde en multidimensionale haarkleur door highlights te gebruiken en iets wat hij mid-lights noemt (een kleur die tussen de basiskleur van je haar en de kleur van de highlights in zit). “Haileys haar is extreem reflecterend – het is net glas”, stelt Rez op Instagram. “De combinatie van deze kleuren verandert, afhankelijk van het licht.”

Voordat je denkt dat deze look een spontane verandering is: Rez benadrukt dat Hailey altijd precies weet wat ze wil wanneer het gaat om op eten geïnspireerde beautylooks. “Hailey is zo goed in het brengen van inspiratie en ze heeft altijd een goed uitgangspunt”, aldus Rez. “Het is nooit iets wat aan interpretatie overgelaten kan worden, en dat vind ik zo leuk aan haar.” Bon appétit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MATT REZ (@colorbymattrez)