emily-ratajkowski-gaat-voor-de-grootste-haarkleurtrend-van-deze-zomer-262384
©Getty Images

Op dit moment is de revival van rode lokken minder een trend en meer een vurige esthetische standaard. De nieuwste in de rij van roodharigen? Emily Ratajkowski, die dinsdag op Instagram een ‘midzomerse make-over’ deelde met in de hoofdrol een bos rood haar.

Emily Ratajkowski met rood haar

EmRata’s koperen lengtes bevatten meerdere tinten, variërend van bordeauxrood tot gember afhankelijk van het licht. Die dimensie was des te logischer omdat de kleur afkomstig was van Jenna Perry, meesterkleurtalent en kampioen in ‘hot girl hair’, een methode die is ontworpen om moeiteloze en natuurlijk ogende resultaten te creëren. Ratajkowski’s lokken hebben een glanzende afwerking en een French girl-achtige pony.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

“Ik ben erg blij met hoe Emily’s haar is geworden”, zegt Perry. “Het is zo leuk voor de zomer, maar voelt tegelijkertijd sexy en verleidelijk – de perfecte tint voor ultiem zelfvertrouwen.”

Zomertrends

Dit is niet de eerste kennismaking van Emily Ratajkowski met rood haar. Het model en de auteur testte de kleur enkele jaren geleden namelijk al uit met een koperkleurige look die een gedenkwaardige indruk maakte. En wat betreft haar nieuwe look? In combinatie met een strakke cat-eye, een glanzende lip en een flinke hoeveelheid blush is Ratajkowski’s aanpak een afgevinkte checklist van de grootste beautytrends van deze zomer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)