emily-ratajkowski-channelt-carrie-bradshaw-in-bandeautop-en-regenboogbroek-256676
©Getty Images

Speel de theme song van Sex and the City af! Afgelopen weekend ging Emily Ratajkowski de stad in, gehuld in een kleurrijke look die niet alleen perfect was om Pride Month in te luiden, maar ook één en al Carrie Bradshaw ademde.

Emily Ratajkowski channelt Carrie Bradshaw

In de populaire HBO-show was Carrie, het personage dat beroemd is gemaakt door Sarah Jessica Parker, een fervent draagster van bandeautops (de serie werd eind jaren 90, begin jaren 00 uitgezonden). Ze combineerde ze met van alles, van baggy jeans tot kokerrokken. Het strapless topje was de laatste tijd trending op de catwalk, dus uiteraard probeerde Ratajkowski het populaire item uit.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het model en de auteur ging voor een klassieke witte variant. In plaats van een algeheel minimaal kleurenpalet te kiezen, droeg Ratajkowski de top met een gewaagde, veelkleurig gestreepte broek, wat perfect voelde voor een leuk avondje uit. Zelfs haar opvallende tas – een zilveren chainmail tas van Paco Rabanne – kwam rechtstreeks uit het SATC-universum. Het fictieve personage droeg zelfs een mini roze versie ervan in het eerste seizoen van And Just Like That.

Natuurlijk zou geen knipoog naar Carrie compleet zijn zonder een hak. Ratajkowski koos voor een stiletto sandaal met vierkante neus. Ze hoeft alleen maar haar met juwelen bezette ketting in te ruilen voor het klassieke Carrie-naamplaatje en we zien dubbel.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.