meghan-markle-is-fan-van-de-latte-trend-maar-dan-vertaald-naar-haar-outfit-263799
©Getty Images

Deze zomer heeft de latte make-uptrend TikTok veroverd dankzij beautycreator Rachel Rigler, die de term bedacht. Sindsdien hebben sterren als Hailey Bieber deze chique look omarmd, waarbij bruintinten vakkundig in laagjes zijn aangebracht voor een geraffineerde, taupekleurige beautylook. Het lijkt erop dat Meghan Markle ook fan is van de latte-trend – maar dan op het gebied van mode in plaats van make-up.

Meghan Markle omarmt latte-trend

Op woensdag deelden de hertog en hertogin van Sussex op de website van hun Archewell Foundation een video waarin ze het Responsible Technology Youth Power Fund aankondigden. Dit initiatief zet 26 uitzonderlijke jonge individuen en organisaties in het zonnetje voor hun innovatieve inspanningen om de toekomst van technologie een nieuwe vorm te geven. In de video is het paar in gesprek met de getalenteerde individuen, luisterend naar hun inzichten in hoe technologie veilig gemaakt kan worden voor toekomstige generaties.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

En hoe zit het met de mode? Meghan Markle was gekleed in een ton-sur-ton bruin ensemble, perfect in lijn met de populaire latte-trend op TikTok. Ze droeg een caramelkleurige tweedelige set van Bleusalt, bestaande uit een mouwloze coltrui en een bijpassende wijde broek. Ondertussen zag prins Harry er dashing uit in een wit overhemd met knoopsluiting en een camelkleurige chinobroek.

Ton-sur-ton

Ton-sur-ton is al lang een veelgebruikte stylinghack om een look naar een hoger niveau te tillen. Voor een knusse versie van deze stijl kun je een zacht gebreide set kiezen, zoals die van Meghan, dat verfijning combineert met praktisch nut. De look zal niet alleen een gevoel van elegantie oproepen, maar ook een vleugje van de energie van je ochtendkoffie.