sarah-jessica-parker-heeft-een-nieuwe-en-duurzame-it-bag-gevonden-257504
©Getty Images

Van de Fendi Baguette tot de Dior Saddle: Sarah Jessica Parker’s personage Carrie Bradshaw staat natuurlijk bekend om haar jaloersmakende tassencollectie. Maar nu lijkt het erop dat SJP een nieuwe it-tas heeft gevonden om aan haar eigen garderobe toe te voegen, dit keer in de vorm van Gabriela Hearst’s Nina.

Sarah Jessica Parker draagt limited-edition tas

Tijdens een bezoek aan de Sex and the City 25e jubileumtentoonstelling in Manhattan werd Parker gespot met de kenmerkende tas van de New Yorkse ontwerpster Gabriela Hearst. De tas is een limited edition-versie in het goud, zwart en witte strepen. Hij is onderdeel van Hearst’s lentecollectie 2023, die geïnspireerd is op de Oudgriekse dichteres Sappho. De actrice droeg de tas met de zwart-witte Lani-jurk van het merk, met een korset-achtig lijfje, samen met een paar Mary Jane-pumps.

Eco-bewuste vorm van luxe

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De Nina-tas van Hearst – vernoemd naar zangeres en activiste Nina Simone – heeft sinds de lancering in 2016 een hele reeks A-list fans aangetrokken, waaronder Meghan, de hertogin van Sussex, Angelina Jolie en Amal Clooney. De Nina-tas van de ontwerpster staat bekend om haar duurzame karakter. Het is dan ook geen verrassing dat dit ontwerp – samen met de kleinere Demi – zo populair is bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe, meer eco-bewuste vorm van luxe.

Ook Carrie Bradshaw omarmt vintage en duurzaamheid

Nu Carrie Bradshaw vintage en duurzamere modekeuzes omarmt (kijk dit seizoen uit naar haar upcyclede kledingstukken), zouden we de Nina-tas ook wel eens in de garderobe van SJP’s beroemdste personage kunnen zien. Houd dit in de gaten want het tweede seizoen van de SATC spin-off And Just Like That zal later deze maand te zien zijn.

Megan Markle met de it-bag die Sarah Jessica Parker ook draagt
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.