jennifer-lopez-maakt-van-de-parijse-coutureweek-haar-persoonlijke-catwalk-283845

Het kan je vast niet zijn ontgaan: de coutureweek in Parijs is afgelopen maandag van start gegaan. Voor beroemdheden op de eerste rij hét moment om te pronken met de meest adembenemende looks. Tijdens deze stijlvolle week is de inzet hoog. De catwalks vol innovatief, buitenaards vakmanschap inspireren en dagen gasten uit voor gewaagde, avant-gardistische looks te kiezen. Iemand die deze week zeker aan statement dressing deed? Niemand minder dan Jennifer Lopez, die de coutureweek omtoverde tot haar eigen persoonlijke catwalk. We kunnen geen genoeg krijgen van deze JLo-coutureweek.

Jennifer Lopez bij coutureweek

Voor een ster als Lopez is het nagenoeg vanzelfsprekend om keer op keer te schitteren in de prachtigste creaties. Bovendien laat ze zelfs lijken alsof dit voor haar appeltje-eitje is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze tijdens de coutureweek, in samenwerking met haar stylisten Rob Zangardi en Mariel Haenn, feilloos het nodige drama wist op te schroeven.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De coutureweek van Jennifer Lopez begon eerder deze week tijdens de Schiaparelli lente/zomer 2024-coutureshow, toen de ster arriveerde in een op maat gemaakt wit bloemenjasje gemaakt van 7000 echte bloemblaadjes. Compleet met een surrealistische gouden bril en puntige hakken wist ze de aandacht te trekken.

JLo-glamour

Op woensdag verscheen Lopez bij Elie Saab in een diepgroene seafoamjurk van het label. Gecombineerd met een met bloemen bedekte cape tot de vloer. Over the top? Ja. Perfect voor couture? Zeker. De ster vervolgde haar vlekkeloze verschijning bij Valentino couture lente/zomer-2024, zij het in een wat meer ingetogen look: een zwarte columnjurk met uitgesneden kettingpatroon op de mouwen.

Alleen tijdens de coutureweek is zulke extravagante kledij de norm. Maar in JLo’s wereld zou het ons niet verbazen als de ster deze dresscode zelfs op een doodnormale dinsdagmiddag volgt. De deur uit voor een Frans déjeuner? De ster ziet haar kans schoon om de stijlvolle looks voort te zetten en ziet er natuurlijk opnieuw uit om door een ringetje te halen.

JLo bij de Elie Saab couture 2024-collectie
©Getty Images
1/4
Native Share
Lopez buiten bij de Valentino lente 2024 show
©Getty Images
2/4
Native Share
JLo Schiaparelli haute couture 2024 show
©Getty Images
3/4
Native Share
JLo couture week 2024
©Getty Images
4/4
Native Share

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.