margot-robbie-draagt-chanel-trouwjurk-in-straten-van-new-york-en-daarna-op-de-rode-loper-223967
©Gotham/GC Images

Na Kate Moss en haar bohemian jurk is het nu de beurt aan Margot Robbie om de herfst te trotseren in een luchtig exemplaar. Eentje die we eigenlijk gewend zijn te dragen in de warme zomerzon. De actrice verscheen in een prachtige creatie op de rode loper bij de première van de film Amsterdam, geregisseerd door David O. Russell. Hierin speelt ze de titelrol naast John David Washington, Christian Bale en Rami Malek.

Margot Robbie in bruidsjurk van Chanel

In de straten van New York – en daarna op de rode loper – koos Margot Robbie voor een outfit van Chanel. En niet zomaar één. Het gaat om de trouwjurk uit de Chanel Cruise 2023-show die afgelopen mei in het Monte-Carlo Beach Hotel werd gepresenteerd.

De actrice droeg een smetteloze strapless kanten jurk met een paar platform stiletto’s. Ze verruilde het boeket bloemen, dat bij Chanel op de catwalk te zien was, voor een bijpassende witte handtas. Het is niet gebruikelijk om in een bruidsjurk op de rode loper te verschijnen, maar Robbie werd voor haar lef beloond. Alle ogen waren gericht op haar én de prachtige jurk van Chanel.

©Kristina Bumphrey/Getty Images
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.