bella-hadid-laat-van-zich-horen-bijna-10-maanden-zonder-alcohol-263078
©Getty Images

Bella Hadid heeft wat broodnodige vrije tijd genomen – tijd waarin ze geen druppel alcohol heeft gedronken, zo onthult ze. In 2022 liep het supermodel maar liefst 35 shows, schitterde ze in meer dan 20 grote modecampagnes, stond ze op de cover van de Amerikaanse Vogue, kreeg ze de titel Model van het Jaar tijdens de Fashion Awards én brak ze het internet toen ze live een jurk opgespoten kreeg tijdens de Coperni lente/zomer 2023-show.

Bella Hadid drinkt geen alcohol

Hoewel 2023 niet zonder grote Bella-momenten is geweest – eerder dit jaar werd ze aangekondigd als het gezicht van Charlotte Tilbury – is het 26-jarige supermodel grotendeels afwezig geweest op zowel social media als openbare evenementen. De reden? Ze wilde zich op haar gezondheid en welzijn concentreren. Maar woensdag onderbrak Hadid haar onofficiële hiatus op Instagram. Dat deed ze om de lancering te vieren van haar nieuwste Kin Euphorics-drankje, dat net op tijd voor het einde van Dry July is gelanceerd.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

“Ik ben zo trots op iedereen die Dry July doorstaat”, schrijft ze op Instagram. Daarna geeft ze fans een korte update over haar eigen wellnessreis. “Ik heb bijna tien maanden geen alcohol gedronken! Ik ben zo trots op iedereen die zijn nuchterheid ontdekt. Of iedereen die de moed heeft gehad om zich open te stellen voor Dry July!”

Rolmodel

In de loop der jaren heeft Bella openhartig gesproken over haar worstelingen met angst en depressie en haar voortdurende strijd met de ziekte van Lyme. Ze is daardoor een rolmodel geworden voor velen, van wie de meesten nu het model toejuichen in de comments van haar post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)