bella-hadid-channelt-blair-waldorf-in-preppy-look-met-sokken-in-sandalen-213937
©ANP

Spotted: Bella Hadid in de straten van New York, in een preppy look die toeschouwers versteld doet staan. Niet alleen lijkt het supermodel zo uit Gossip Girl te komen wandelen (als de 2022-versie van Blair Waldorf) – ook draagt ze de trend waar menig modefan een haat-liefdeverhouding mee heeft. Zo wordt Bella gezien met, jawel, sokken in sandalen.

Bella Hadid in preppy look

Als de Gossip Girl reboot van vorig jaar een tweede seizoen had gekregen en Bella speelde erin, dan zouden we het zo geloven. Het 26-jarige model – dat binnenkort ook écht op het scherm te bewonderen is – bewandelt de straten van New York in preppy look die ons direct een vintage vibe geeft. Hadid kiest voor een top en bijpassende midi-rok met geometrische print, een witte blouse met volumineuze mouwen, een crèmekleurige Fendi-tas, lagen parelkettingen en een zwarte micro-zonnebril.

Het meest opvallende onderdeel van Bella’s outfit zijn haar zwarte strappy sandalen, die ze combineert met witte sokken. Hoewel we sokken in sandalen al snel associëren met toeristen en praktische vaders, kan de look ook voor een modestatement zorgen. Hoe? Door opvallende schoenen te kiezen, zoals Miu Miu’s platformsandalen, en die te dragen met sokken van goede kwaliteit.

Blair Waldorf

De preppy look van Bella Hadid doet ons sterk denken aan de stijl van Blair Waldorf. Het iconische personage uit ieders favoriete 00’s serie Gossip Girl, gespeeld door Leighton Meester, staat bekend om haar liefde voor klassieke mode-items, vintage prints, parelkettingen en – natuurlijk – haarbanden. Ook sokken in sandalen zijn Queen B niet vreemd. Met haar outfit vinkt Bella alles af en kan ze zo door voor Blair Waldorf anno 2022.

Bella Hadid met sokken in sandalen
©ANP