nieuwe-adembenemende-campagnefilm-is-ode-aan-thierry-mugler-213955
©Mugler

Wil je zien: Mugler bracht woensdagavond een adembenemende lente/zomer 2022 campagne uit. Hier lees je alles over het spektakel en bekijk je de bijna 10-minuten durende film.

Braziliaanse funk

In de video zien we onder andere Adut Akech, Amber Valletta, Aweng Chuol, Barbie Swaee, Bella Hadid en Chloë Sevigny, die onlangs in het huwelijksbootje stapte.  Velen zijn lovend over rapartiest Megan Thee Stallion, die Mugler’s video opent met haar nieuwe track ‘Plan B’. Al snel gaat de muziek over op Braziliaanse funk. Ook zien we een spectaculaire dansperformance van balletdanseres Maria Kochetkova en ‘real life Barbie’ Barbie Swaee.

Ode Thierry Mugler

De bijna 10 minuten durende campagnefilm is een ode aan modeontwerper Thierry Mugler. De Franse ontwerper is begin dit jaar op 73-jarige leeftijd overleden. Zijn overlijden werd op het Instagramaccount bekendgemaakt. Over de doodsoorzaak is tot op heden niets bekend. “Een visionair wiens verbeelding als couturier, parfummaker en beeldmaker mensen over de hele wereld in staat stelde moediger te zijn en elke dag groter te dromen”, luidt het laatste wat over Thierry Mugler door zijn eigen bedrijf is gezegd.

Lean back en pak wat te eten en drinken. Dit modespektakel móet je afkijken. Bekijk hieronder de video.

Zien: Mugler lente/zomer 2022 film