bella-hadid-is-een-schitterende-fee-in-de-nieuwe-holidaycampagne-van-swarovski-232564
©ANP

Dat Bella Hadid buitenaards knap is, weten we inmiddels wel. Maar ook zien we haar steeds meer in sprookjesachtige looks. Neem bijvoorbeeld haar verschijning op de nieuwe Pirelli-kalender, geschoten door fotograaf Emma Summerton, in de vorm van een fabelachtige muze. Of haar meest recente uitstapje naar de mythische wereld: in de kersverse holidaycampagne van Swarovski schittert Bella Hadid (letterlijk) als fee.

Bella Hadid in holidaycampagne Swarovski

Bella Hadid is al een tijdje het gezicht van Swarovski, dus het was te verwachten dat het topmodel ook in de nieuwe feestcampagne van het Oostenrijkse juwelenmerk zou schitteren. Dat doet ze als een heuse fee – haar ‘true form‘ volgens acteur Moisés Arias – zo zien we op de beelden van de set die Bella op Instagram deelt. Voor de campagne is het model gehuld in verschillende glitterpakjes die niet zouden misstaan in een liveactionfilm over Tinkerbell. Een van haar magische looks – een lichtroze two-piece bezaaid met fonkelende kristallen – wordt gecombineerd met een set feeënvleugels.

Hadid fladdert rond op een net zo glitterende set. Zo zien we het model liggen op een gigantische spiegel die bezaaid is met kristallen. Op een andere foto is Bella omringd door een groep visagisten die kristallen op haar lichaam aanbrengt. Feestelijker wordt het niet, denken wij zo.

‘Sparkly’ persoonlijkheid

In de holidaycampagne draagt Hadid niet enkel glinsterende outfits; ook verschijnt ze in Barbieroze en babyblauwe catsuits met een enorme strik op de rug, zo is te zien op de beelden die Swarovski zelf deelt van de fonkelende fotoshoot. De foto’s gaan gepaard met een video inclusief kort interview met Bella. Als het model gevraagd wordt hoe ‘sparkly‘ ze zich voelt, deelt ze een wijze les met ons. “Het gaat er echt om hoe je persoonlijkheid kan doorschijnen. Het gaat niet zozeer om de make-up die je opdoet, maar veel meer om hoe jíj je voelt.” En zo is het maar net, Bella.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)