nederlands-topmodel-lara-stone-is-bevallen-van-haar-tweede-kindje-263045
©Philippe Vogelenzang, Vogue Nederland, december 2022

Blij babynieuws op deze druilerige donderdagochtend: Lara Stone (39) is vorige week bevallen van haar tweede kindje. Dat maakte het Nederlandse topmodel woensdagavond bekend op Instagram middels een zwart-witfoto van het kleintje dat ‘een paar enge dagen op de intensive care doorgebracht’, zo laat Stone weten.

Lara Stone bevallen van tweede kind

Stone – die samen met collega-model Linda Spierings nog de cover van Vogue’s decembernummer sierde – onthult een zoon verwelkomd te hebben, die zij en haar man David Grievson de naam Bob hebben gegeven. ‘Baby Bob is vorige week geboren en heeft een paar enge dagen op de intensive care doorgebracht. We zijn zo blij dat hij nu bij ons thuis is en we houden allemaal heel veel van hem’, klinkt het volledige bericht van het supermodel. Wat er precies aan de hand was met haar pasgeboren zoon, laat Stone achterwege. Gelukkig lijkt alles nu goed te gaan, aangezien het gezin inmiddels thuis is.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Bob is het tweede kindje en tevens de tweede zoon van Stone. Het topmodel heeft ook een tienjarige zoon genaamd Alfie met haar voormalige man, de bekende komiek David Walliams. In 2018 leerde ze de Britse vastgoedontwikkelaar David Grievson kennen via Tinder. Twee jaar geleden stapten de twee in het huwelijksbootje tijdens een intieme ceremonie. ‘Ben getrouwd met mijn geliefde dit weekend’, schreef Stone destijds op Instagram, gepaard met een aantal beelden van de bruiloft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lara Stone (@lara_stone)