zo-style-je-een-oversized-blouse-in-de-zomer-218200
©Phil Oh

Elke zomer domineert de oversized blouse de Instagramaccounts van modeliefhebbers. Er zijn eindeloos veel manieren om een wijdzittende blouse te dragen, dus we kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. No worries, wij hebben onze favoriete looks voor je op een rij gezet. Laat je inspireren door de beste stylisten, influencers en mode-editors over de hele wereld.

Zo draag je een oversized blouse in de zomer

Minimalistisch

Laat styliste Sylvie Mus je inspiratie zijn in de zomer met deze minimalistische zomerlook. Ga voor een eenvoudige maar vooral stijlvolle outfit door een oversized blouse in je rok te steken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Mus (@sylviemus_)

Baggy broek

We willen niets meer over skinny jeans horen. De comfortabele baggy jeans en andere losse modellen zijn al een tijdje on trend. In combinatie met een grote blouse geeft een baggy jeans je de ultieme nonchalante zomerlook.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grece Ghanem (@greceghanem)

Onderste knoopjes los

Ideaal voor warme dagen, wanneer je verlangt naar een briesje: een blote buik. Laat de onderste paar knoopjes van je blouse los voor een ‘free the belly’-look à la Rihanna.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gala Gonzalez (@galagonzalez)

Knoop ‘m

Sommige stylinghacks gaan nooit uit de mode. Dit is er zo een die we iedere zomer terugzien. Wil je een oversized blouse meer vorm geven? Knoop ‘m dan. Hiermee leg je ook op een gemakkelijke manier het accent op je taille.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOSEFINE H. J (@josefinehj)

Blouse of jurk?

Til de oversized blouse-trend naar een hoger niveau door ‘m als jurk te dragen. De shirt dress is een look waar je slechts een erg oversized shirt voor nodig hebt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monikh (@monikh)